Artikkelit suodatettu päivämäärän mukaan heinäkuu 2015

Vanha tuttu Samsung älypyuhelimeni kieltäytyi lataamasta akkuaan ja lomalla Espanjassa tulikin kiire uuden puhelimen hankintaan.

SUOMEN SUOSITUIN MURTOHÄLYTYSJÄRJESTELMÄ NYT MOVITELELTÄ!

Tiesitkö että Espanjassa varkaat voivat murtautua koteihin erityisellä laitteella, joka voi magneettikentällään katkaista kaikki yhteydet hälytykseen.

Securitas Directin Verisure -murtohälytysjärjestelmässä tällaista ongelmaa ei ole. Tämä järjestelmä tunnistaa lurjukset laitteineen, eivätkä varkaat voi estää järjestelmän toimintoja.


b2ap3_thumbnail_Picture4.png

b2ap3_thumbnail_Picture5.png

Kotisi on turvallisissa käsissä, kun olet itse poissa. Tunne olosi turvalliseksi myös kotona ollessa kytkemällä Verisure murtohälytysjärjestelmän osasuojaus päälle, esimerkiksi öisin, ja voit nukkua yösi rauhassa.

Securitas Direct tarjoaa sinulle ammattimaisesti valvotun Verisure -murtohälytysjärjestelmän, joka sisältää:

b2ap3_thumbnail_Picture2_20150720-084222_1.png

-kamerailmaisimen kuvavarmennuksella

Tiesitkö, että Espanjan lain mukaan täytyy olla kuva murtovarkaasta todisteena ryöstöstä? Verisuren kuvavarmennuksen avulla voidaan varmistaa hälytyksen aiheuttaja. Tarvittaessa Verisure lähettää paikalle vartijan tai välittää tiedon hätäkeskukseen.

 

-Vartijakäynnit

b2ap3_thumbnail_2.png

Vartijakäynnit sisältyvät tarvittaessa kaikkiin Verisuren palvelupaketteihin. Tiedonsiirto järjestelmän ja hälytyskeskuksen välillä toimii sekä GSM- että internetyhteyden avulla. Kaksi erillistä tiedonsiirtokanavaa lisäävät turvallisuutta. Ovikoskettimien avulla voit rakentaa kotiisi "kuorisuojan", jolloin voit pitää järjestelmää päällä myös kotona ollessasi ja kytkeä vain osan järjestelmästä päälle.

 

-Hälytys- ja vartiointipalvelusta kertovia tarroja

Saat kotisi oviin ja ikkunoihin liimattavia hälytys- ja vartiointipalvelusta kertovia tarroja,

jotka todistetusti ennaltaehkäisevät murtoja.

 

-24/7 hälytyskeskusvalvonnan

b2ap3_thumbnail_1.png

Verisuren hälytyskeskuspäivystäjät valvovat jatkuvasti hälytysjärjestelmääsi ja reagoivat heti, jos jotakin tapahtuu. Hälytyksen sattuessa kamerailmaisimet ottavat kuvasarjan, joka välitetään hälytyskeskukseen. Kuvat auttavat hälytyskeskuspäivystäjää selvittämään hälytyksen syyn ja näin voidaan heti aloittaa oikeat toimenpiteet.

 

 

-Verisure -mobiilisovellus

 

b2ap3_thumbnail_3.pngTiesitkö, että Verisure -sovellusta on ladattu jo yli miljoonaa kertaa? Verisuren mobiilisovellus on Euroopan suosituin älykotisovellus. Sen avulla kytket hälytyksen päälle tai pois, ohjaat kotisi valaistusta tai muuta elektroniikkaa vaivattomasti, missä ikinä itse oletkin. Vastaanota ilmoituksia älypuhelimeesi, kun lapset tulevat kotiin. Ota puhelimellasi helposti kuvat kodistasi kun et ole paikalla ja katso mitä tapahtuu.

 

 

-6 Star Key:tä

b2ap3_thumbnail_Picture1_20150720-083949_1.png

StarKeyn avulla kaikkien perheenjäsenten on helppo kytkeä järjestelmä päälle ja pois käyttäen henkilökohtaista käyttökoodia tai StarKeytä.

Jokainen StarKey on yksilöllinen ja lisätään aina tietylle käyttäjälle. Näin tiedät aina kuka on tullut ja lähtenyt kotoa ja voit helposti poistaa kadonneen StarKeyn tai lisätä järjestelmään uusia avaimenperiä "Omien Sivujen" tai mobiilisovelluksen avulla. Pidät vain StarKeytä käyttönäppäimistö tähdenmuotoista lukijaa vasten.

Tiesitkö, että voit ohjelmoida StarKey -avaimenperän useampaan Verisure -järjestelmään? Näin voit käyttää samaa StarKeytä kotona ja mökillä tai vaikkapa vanhempiesi luona.

 

-Käyttönäppäimistö

 

b2ap3_thumbnail_4.png

Käyttönäppäimistöllä kytket järjestelmäsi päälle ja pois käyttäen henkilökohtaista käyttökoodia tai StarKeytä. Käyttönäppäimistö toimii myös turvahälyttimenä. Jos painat näppäimistön SOS-painikkeita siitä välittyy tietohälytyskeskukseemme. Voit myös asettaa käyttönäppäimistöön ovikellotoiminnon, jolloin se antaa ovikelloa muistuttavan äänimerkin, kun joku tulee ovesta sisään.

 

 

Videosta näet konkreettisesti, kuinka Verisure -murtohälytysjärjestelmä toimii:

[embed=videolink]{"video":"https://www.youtube.com/watch?v=QARRstlMH_s","width":"400","height":"225"}[/embed]

 

Verisurella on Suomessa 50 000 asiakasta, Espanjassa jo 750 000!

Jos et vielä ole Verisuren asiakas, mutta kodin turvapalvelu kiinnostaa, kannattaa tulla Fuengirolan liikkeeseemme tutustumaan Verisuren murtohälytysjärjestelmään.

 

b2ap3_thumbnail_avant.png

Osoite: Avd. Jesus Santos Rein/ Romeria del Rocio.

Aukioloaika ma-pe 9-19, la 10-16

Puh: +34 634 336 649

Internet: www.movitele.com

sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Olemme valtuutettu Securitas Directin / Verisuren jälleenmyyjä

 

 

b2ap3_thumbnail_securitas_direct_logo_Full-color_no-shadow_NEW.jpg

b2ap3_thumbnail_Verisure_hori_cmyk.jpg