Artikkelit suodatettu päivämäärän mukaan joulukuu 2014

4G – nopeampi nettiyhteys saatavilla Movitelestä:

Neljännen sukupolven matkapuhelintekniikkaa nimitetään 4G:ksi.

Kirjain ja numeroyhdistelmän takana on parannettu tiedonsiirtonopeus ja tekniikka joka tekee matkapuhelinverkon kautta käytetystä nettiyhteydestä kilpailukykyisen kaapelin kautta liikkuvalle datalle.

-Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että yhteys riittää kuvan ja äänen siirtoon siten että esimerkiksi jopa television katsominen onnistuu 4G yhteydellä, Saul Njie Movitel liikkeestä selventää.

Asiakkaalle tämä mahdollisuus tuo nopean nettiyhteyden ilman sitoutumista kiinteään puhelinlinjaan ja ADSL sopimukseen.

-Malli sopii loistavasti Aurinkorannikolle, missä ihmiset tulevat ja menevät eli tarvetta kiinteälle kotilinjalle ei ole.

Tämä mahdollisuus näkyy myös kuukausimaksussa ja sopimusmallissa. Ilman puhelinyhteyttä pelkän nettiyhteyden hinta on edullisempi ja sopimuksia 4G yhteydestä tehdään myös ilman aikarajaa. Usein internetyhteydestä tehty  sopimus on sitouttanut asiakkaan ainakin vuodeksi jopa kahdeksi palveluntarjoajan pakettiin.

-Nyt Espanjassa lähestytään eurooppalaista mallia ja nopeuksia internetpalvelutarjonnassa. Kartoitamme tarpeesi ja etsimme edullisimman ratkaisun nettiyhteydeksi. Piipahda liikkeessämme!

Movitele tarjoaa 4G yhteyden MiFI laitteella:

MiFI laitteen ominaisuuksia:

- Innovatiivinen laajakaista ratkaisu älypuhelimille, tietokoneille, tableteille. Tarvitset vain pienen ja kannettavan Wifi laitteen / routerin ("MiFi"), ja olet valmis internettiin

-Tiedon siirto max 20 gigatavua - ylläpitää nopeuden käytetyn 20 gigatavun jälkeen

- Surffaa millä vaan laitteella

- Espanjan luotetuin verkko: Movistar

- Tuki & palvelu myös suomeksi!

- Et tarvitse lankalinjaa!

Aurinkorannikolla 4G verkko on saatavilla: Algarrobo, Alhaurín el Grande, Antequera, Benalmádena, Fuengirola, Málaga, Manilva, Marbella, Mijas, Nerja, Rincón de la Victoria, Torremolinos

Miksi käyttää MiFI laitetta?
- Maks. 5 käyttäjää voi jakaa yhteyden
- Kaksi sopimusmuotoa: käytön mukaan maksu tai sopimus.
- Tukee turvattua yhteyttä ja salasanaa, jolloin ulkopuoliset eivät voi käyttää sitä.
- MiFi laite on avoin, joten asiakkaat voivat käyttää laitetta missä tahansa verkossa Espanjassa, ja jopa muissakin maissa, vain vaihtamalla SIM kortin.
- Tukee skypeä, mikä on eduksi niille jotka haluavat säästää puhelukustannuksissa tai joilla ei ole lankalinjaa.
- On 4G yhteensopiva, mikä tarkoittaa enemmän nopeutta verrattuna 3G verkkoon.
- Niin pienikokoinen että sopii mihin vaan
- Et tarvitse kytkeä sitä mihinkään  -paitsi laturiin latauksen yhteydessä.

Katso demo videota!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tJmIjffyReQ

 

Tiesitkö, että on mahdollista saada puhelimeen kaksi SIM korttia?

Me tarjoamme sinulle tämän mahdollisuuden Nokia Dual SIM 107 - puhelimella. Tämä voi olla sinulle hyödyllistä jos esimerkiksi asut Ruotsissa ja olet tullut lomailemaan tai pitemmäksi aikaa Espanjaan, mutta haluat kuitenkin säilyttää samassa puhelimessa myös ruotsalaisen operaattorin SIM kortin ja tiedot. Silloin sinun kannattaa hankkia puhelin mihin voit laittaa kaksi SIM-korttia. Ruotsin liittymän sekä Espanjan liittymän. Kätevää, eikö?
Nokia Dual SIM 107 ominaisuuksia: akun kesto jopa 24 päivää. Puhelimessa on värinäyttö, radio sekä mp3-soitin. Puhelimessa ei ole kameraa.
Tule jo tänään hakemaan omasi meiltä!

Tervetuloa vihreään kauppaamme:
Avd. Jesus Santos Rein/Romero del Rocio, Fuengirola.
Avoinna: Ma-Pe 9-19 ja La 10-16
Suomenkielinen palvelu: Ma-Pe 9-17

Myymälästämme saat markkinoiden edullisimmat puhelinliittymät, 4G supernopean mobillilaajakaistan sekä puhelimia ja puhelintarvikkeita. Lisäksi korjaamme ja huollamme puhelimia. Liikkeemme sijaitsee Fuengirolassa, Espanjassa osoitteessa Avd. Jesus Santos Rein/ Romeria del Rocio. Palvelemme suomeksi, espanjaksi, englanniksi.

Aukioloaika ma-pe 9-19, la 10-16, Puh: +34 634 336 649 

Internet: www.movitele.com sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Verkkokauppamme (Espanja, Englanti)

Tervetuloa!

b2ap3_thumbnail_HitMobile-kartta-pitkula.png