• Etusivu
  Etusivu Täältä löydät kaikki sivuston blogin postaukset.
 • Luokat
  Luokat Näyttää listan tämän blogin luokista.
 • Tagit
  Tagit Näyttää listan tämän blogin tageista.
 • Kirjoittajat
  Kirjoittajat Löydä tämän blogin kirjoittajia.
 • Ryhmäblogit
  Ryhmäblogit Ryhmäblogit löytyvät täältä.
 • Kirjaudu
  Kirjaudu Kirjautumislomake

Movitele

Movitele tarjoaa harjoittelijoille hienon tilaisuuden saada kokemusta oman alan tehtävistä. Harjoitteluun voit tulla ympäri vuoden. Harjoittelun kesto on yleensä 2-6 kuukautta. Tarjolla on paikkoja asiakaspalvelun ja myynnin harjoittelijoille sekä IT-harjoittelijoille. Työharjoittelu on ensisijaisesti ammattikoulussa opiskeleville.

Myymälässämme tarjotaan edullisia puhelinliittymiä, nopeita mobiililaajakaistoja sekä puhelimia ja puhelintarvikkeita. Lisäksi korjaamme ja huollamme puhelimia. Panostamme asiakastyytyväisyyteen ja palvelemme liikkeessämme suomeksi, espanjaksi ja englanniksi.

b2ap3_thumbnail_movitelemyymala.JPG

Asiakaspalvelun ja myynnin harjoittelijana työnkuvanasi on vastata puhelinliikkeestämme yhdessä työkavereidesi kanssa. Työtehtäviisi kuuluu myynti ja asiakaspalvelu. Työssäsi tulet käyttämään erilaisia tietokoneohjelmia, joten tietotekniikkaosaamisesta on hyötyä. Odotamme sujuvaa suomen kielen taitoa ja arkienglannin hallitsemista, muut kielet ovat eduksi. Jos koulussasi opiskelet neuvottelevaa myyntiä ja olet asiakaspalveluhenkinen tämä paikka sopii sinulle! 

IT-harjoittelijan työnkuvaan kuuluu avustaminen elektroniikkaan ja tietokoneisiin liittyvissä ongelmissa. Tehtävänäsi on huolehtia kaiken elektronisen laitteiston toimivuudesta. Konkreettisia tehtäviä ovat esimerkiksi käyttöjärjestelmien päivitys, sekä tulostimiin, muihin ulkoisiin laitteisiin ja ohjelmistoihin liittyvät tukitehtävät. IT-harjoittelijoilta on hyvä löytyä perustiedot elektroniikasta, sekä kiinnostusta tietotekniikkaan.

Tällä hetkellä Movitelen liikkeessämme työskentelee 2 harjoittelijaa. Lue heidän haastatteluistaan mitä he ovat pitäneet työskentelystä Movitelellä Espanjassa!

 

Annika 41v, Asiakaspalvelun ja myynnin harjoittelija

5kk harjoittelujakso, 1,5 kuukautta takana.

Ammattikoulussa liiketalouden perustutkinto, pääaineena asiakaspalvelu ja myynti

 

Eemil 18v, IT-harjoittelija

Opintoihin sisältyy yhteensä 6kk harjoittelua, josta 3kk täällä ja 3kk Suomessa. Nyt päälle 1kk takana.

Opiskelee Raahen Ammattikoulussa sähköalalla, pääaineena automaatio

 

 

Miksi päätit lähteä juuri Espanjaan?

A: Asuin Kanarialla ja etsin työharjoittelupaikkaa. Moviteleltä soitettiin ja tarjottiin harjoittelupaikkaa. Päätin tarttua tilaisuuteen.

E: Extempore päätös. Vanhemmat lähtivät 3 kuukaudeksi Fuengirolaan, kysyivät minua mukaan. Ehtona lähtemiseeni oli työharjoittelupaikan löytäminen. Movitelelle päädyin, koska törmäsin siihen ensimmäisenä netissä ja aihe on mielenkiintoinen.

 

Mikä on työnkuvasi Movitelellä?

A: Pyörittää Movitelen liikettä yhdessä työkavereiden kanssa. Myymme puhelinliittymiä ja puhelintarvikkeita asiakkaille. Huolehdimme myös jälkihuollosta ja korjauksista. Räätälöimme asiakkaille juuri heille sopivat paketit. Panostamme asiakaspalveluun liikkeessämme ja olemmekin tunnettu hyvästä palvelustamme. Meiltä saat kattavat palvelut puhelimeen, nettiin ja kodin turvallisuuteen liittyen.

E: Kaikkea elektroniikan käyttöönottamiseen, päivittämiseen, kunnossapitoon ja korjaukseen liittyvää. Siis hoidan ja korjaan tietokoneita ja elekroniikkaa. Työnkuva on ongelmien selvittelyä ja niiden korjausta sekä elektroniikan yleistarkistamista ja puhdistusta. Elektroniikka on kaikkea tulostimista tietokoneisiin. Puhelimia en ole vielä päässyt korjailemaan.

 

Onko aikaisempaa kokemusta tällaisesta työstä?

A: Ei. Enkä ollut käynyt manner-Espanjassakaan aikaisemmin. Mutta mä oon tämmönen "elämä kantaa" -tyyppinen. Uuteen hyppääminen vaatii rohkeutta ja uskallusta. Tutusta ja turvallisesta yhteisöstä yhtäkkiä siirtyminen ventovieraaseen paikkaan, jossa mikään ei ollut varmaa eikä tiennyt tulevaisuudesta, jännitti tottakai. Mutta enemmän olin innoissani uuden kokemisesta ja oppimisesta. Nyt kun olen hetken täällä ollut, päätin että en enää palaa saaristoon (Kanarian saarille) tai Suomeen. Rakastan tätä paikkaa!

E: Ei.

 

Onko aikaisemmista opinnoistasi ollut tässä tehtävässä hyötyä?

A: Minulla on 20 vuoden kokemus asiakaspalvelusta ja se on iso hyöty, nykyään se tulee selkärangasta. Koulussa olen käynyt muutaman pakollisen taloushallinnon kurssin ja siitä on ollut hyötyä asiakasreskontran hoitamisessa. Jos koulussa opiskelet neuvottelevaa myyntiä, siitä on Movitelellä paljon hyötyä!

E: Tämä työnkuva ei varsinaisesti ole alaani mitä koulussa opiskelen. Mutta opetetut yleisasiat tietokoneista ovat olleet hyödyllisiä. Omalla ajallani olen enemmänkin perehtynyt tietokoneisiin ja siitä on ollut paljon hyötyä.

 

"Harjoittelu on syventänyt teknistä osaamistani."

 

Mitä olet oppinut?

A: Syventämään teknistä osaamistani. Olen oppinut mm. yksinkertaisia perusasioita erilaisista puhelimista ja niiden toiminnoista (kaikilla ei ole joko Samsungia tai Iphonea), olen oppinut miten tällä alalla yleisesti ottaen asiat hoidetaan. Aikaisemmin olen kävellyt itse puhelinliikkeeseen sanoakseni ”haluan simkortin” tai ”haluan uuden puhelimen”. Nyt näen minkälainen prosessi on oikeasti taustalla. Olen oppinut ymmärtämään paremmin työntekijöitä täällä tiskin toisella puolella. Kaikki päivät eivät todellakaan ole samanlaisia tässä työssä. Asiakassuhteisiin panostaminen on haastavaa ja mielenkiintoista ja tästä olenkin oppinut paljon enemmän.

E: Olen oppinut käytännössä enemmän asioita mitä koulussa opetetaan. Esimerkiksi miten puretaan ja rakennetaan tietokone.

 

Mitkä asiat ovat yllättäneet?

A: Vaikka olenkin työskennellyt Espanjassa aikaisemmin, positiivisesti täällä on yllättänyt mahtava ilmapiiri. Sairaan hyvät työkaverit ja rennolla otteella työskentely.

E: Tämä on paljon parempi työharjoittelupaikka mitä odotin! Mielikuvani paikasta ja Espanjasta perustui ennakkoluuloihin, mutta olen huomannut tämän olevan erittäin mukavaa! Ihmiset Espanjassa ja työpaikalla ovat erittäin mukavia.

 

"Ihmiset Espanjassa ja työpaikalla ovat erittäin mukavia."

 

Mitä pidät työskentelystä Movitelellä?

A: RENTOA, mukavaa, työtoverit huippuja ja ihania. Täällä tutustuu helposti uusiin ihmisiin. Työpaikalla on selkeät ohjeet ja säännöt, mutta työilmapiiri on stressitöntä. Työyhteisömme on kansainvälinen ja se tekee työskentelystä vieläkin monipuolisempaa, mukavampaa ja rikkaampaa. Monikulttuurisessa yhteisössä työskentely on opettavaista ja maailmankuvaa avartavaa.

E: Mahtavaa. Liikkeen omistaja Sol on rento ja mukava, työtoverit ovat parhaita.

 

Mitä olet yleisesti Espanjassa asumisesta tuumannut?

A: Asioiden hoito täällä on yleisesti hieman erilaista kuin Suomessa. Jotkut lainsäädännöt ja byrokratia saattavat yllättää, esimerkiksi roskia ei saa viedä ennen auringonlaskua. Kaikesta kuitenkin selviää kunhan on avoimin mielin, ennakkoluuloton ja oikealla asenteella.

Espanjalainen kulttuuri ja mentaliteetti parasta. Ihmiset ovat ystävällisiä, iloisia, ihania, rentoja, kohteliaita... Toisia kunnioitetaan. Liikennekulttuurikin on kiva. Suomessa on tekemällä tehty kiire, täällä sellaista ei ole. 

E: En ole käynyt täällä aikaisemmin, mutta pidän erittäin paljon! On lämmintä, ihmiset ovat mukavampia ja ystävällisempiä kuin Suomessa. Kulttuuri on hyvällä tavalla erilainen. 

 

"Suomessa on tekemällä tehty kiire, täällä sellaista ei ole."

 

Onko sinulla vinkkejä tuleville harjoittelijoille?

A: Uskaltakaa yrittää! Ikinä ei voi tietää minkälaisia uusia kokemuksia voit saada. Suomeen voi aina palata takaisin, jos homma ei jostain syystä toimi. Erilaiset kokemukset ja kulttuuri kasvattavat ihmistä ja tuovat elämänkokemusta. Nyt kun rohkeasti lähdet kohti uutta, ei tarvitse vanhana jossitella. 

E: Movitele on perus puhelinliike, jossa korjataan elektroniikkaa. Jos siis tykkäät räplätä tietokoneita ja elektroniikkaa, suosittelen lämpimästi tätä paikkaa!

 

Espanja.com haastatteli harjoittelijaamme Annikaa yleisesti työharjoittelusta Espanjassa. Annikan haastattelun voit luke täältä

 

b2ap3_thumbnail_avant.png

 

Osumia: 9598
Arvostele tämä blogin postaus:
0

 

 

SUOMEN SUOSITUIN MURTOHÄLYTYSJÄRJESTELMÄ NYT MOVITELELTÄ!

Tiesitkö että Espanjassa varkaat voivat murtautua koteihin erityisellä laitteella, joka voi magneettikentällään katkaista kaikki yhteydet hälytykseen.

Securitas Directin Verisure -murtohälytysjärjestelmässä tällaista ongelmaa ei ole. Tämä järjestelmä tunnistaa lurjukset laitteineen, eivätkä varkaat voi estää järjestelmän toimintoja.


b2ap3_thumbnail_Picture4.png

b2ap3_thumbnail_Picture5.png

Kotisi on turvallisissa käsissä, kun olet itse poissa. Tunne olosi turvalliseksi myös kotona ollessa kytkemällä Verisure murtohälytysjärjestelmän osasuojaus päälle, esimerkiksi öisin, ja voit nukkua yösi rauhassa.

Securitas Direct tarjoaa sinulle ammattimaisesti valvotun Verisure -murtohälytysjärjestelmän, joka sisältää:

b2ap3_thumbnail_Picture2_20150720-084222_1.png

-kamerailmaisimen kuvavarmennuksella

Tiesitkö, että Espanjan lain mukaan täytyy olla kuva murtovarkaasta todisteena ryöstöstä? Verisuren kuvavarmennuksen avulla voidaan varmistaa hälytyksen aiheuttaja. Tarvittaessa Verisure lähettää paikalle vartijan tai välittää tiedon hätäkeskukseen.

 

-Vartijakäynnit

b2ap3_thumbnail_2.png

Vartijakäynnit sisältyvät tarvittaessa kaikkiin Verisuren palvelupaketteihin. Tiedonsiirto järjestelmän ja hälytyskeskuksen välillä toimii sekä GSM- että internetyhteyden avulla. Kaksi erillistä tiedonsiirtokanavaa lisäävät turvallisuutta. Ovikoskettimien avulla voit rakentaa kotiisi "kuorisuojan", jolloin voit pitää järjestelmää päällä myös kotona ollessasi ja kytkeä vain osan järjestelmästä päälle.

 

-Hälytys- ja vartiointipalvelusta kertovia tarroja

Saat kotisi oviin ja ikkunoihin liimattavia hälytys- ja vartiointipalvelusta kertovia tarroja,

jotka todistetusti ennaltaehkäisevät murtoja.

 

-24/7 hälytyskeskusvalvonnan

b2ap3_thumbnail_1.png

Verisuren hälytyskeskuspäivystäjät valvovat jatkuvasti hälytysjärjestelmääsi ja reagoivat heti, jos jotakin tapahtuu. Hälytyksen sattuessa kamerailmaisimet ottavat kuvasarjan, joka välitetään hälytyskeskukseen. Kuvat auttavat hälytyskeskuspäivystäjää selvittämään hälytyksen syyn ja näin voidaan heti aloittaa oikeat toimenpiteet.

 

 

-Verisure -mobiilisovellus

 

b2ap3_thumbnail_3.pngTiesitkö, että Verisure -sovellusta on ladattu jo yli miljoonaa kertaa? Verisuren mobiilisovellus on Euroopan suosituin älykotisovellus. Sen avulla kytket hälytyksen päälle tai pois, ohjaat kotisi valaistusta tai muuta elektroniikkaa vaivattomasti, missä ikinä itse oletkin. Vastaanota ilmoituksia älypuhelimeesi, kun lapset tulevat kotiin. Ota puhelimellasi helposti kuvat kodistasi kun et ole paikalla ja katso mitä tapahtuu.

 

 

-6 Star Key:tä

b2ap3_thumbnail_Picture1_20150720-083949_1.png

StarKeyn avulla kaikkien perheenjäsenten on helppo kytkeä järjestelmä päälle ja pois käyttäen henkilökohtaista käyttökoodia tai StarKeytä.

Jokainen StarKey on yksilöllinen ja lisätään aina tietylle käyttäjälle. Näin tiedät aina kuka on tullut ja lähtenyt kotoa ja voit helposti poistaa kadonneen StarKeyn tai lisätä järjestelmään uusia avaimenperiä "Omien Sivujen" tai mobiilisovelluksen avulla. Pidät vain StarKeytä käyttönäppäimistö tähdenmuotoista lukijaa vasten.

Tiesitkö, että voit ohjelmoida StarKey -avaimenperän useampaan Verisure -järjestelmään? Näin voit käyttää samaa StarKeytä kotona ja mökillä tai vaikkapa vanhempiesi luona.

 

-Käyttönäppäimistö

 

b2ap3_thumbnail_4.png

Käyttönäppäimistöllä kytket järjestelmäsi päälle ja pois käyttäen henkilökohtaista käyttökoodia tai StarKeytä. Käyttönäppäimistö toimii myös turvahälyttimenä. Jos painat näppäimistön SOS-painikkeita siitä välittyy tietohälytyskeskukseemme. Voit myös asettaa käyttönäppäimistöön ovikellotoiminnon, jolloin se antaa ovikelloa muistuttavan äänimerkin, kun joku tulee ovesta sisään.

 

 

Videosta näet konkreettisesti, kuinka Verisure -murtohälytysjärjestelmä toimii:

 

Verisurella on Suomessa 50 000 asiakasta, Espanjassa jo 750 000!

Jos et vielä ole Verisuren asiakas, mutta kodin turvapalvelu kiinnostaa, kannattaa tulla Fuengirolan liikkeeseemme tutustumaan Verisuren murtohälytysjärjestelmään.

 

b2ap3_thumbnail_avant.png

Osoite: Avd. Jesus Santos Rein/ Romeria del Rocio.

Aukioloaika ma-pe 9-19, la 10-16

Puh: +34 634 336 649

Internet: www.movitele.com

sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Olemme valtuutettu Securitas Directin / Verisuren jälleenmyyjä

 

 

b2ap3_thumbnail_securitas_direct_logo_Full-color_no-shadow_NEW.jpg

b2ap3_thumbnail_Verisure_hori_cmyk.jpg

 

Osumia: 12011
Arvostele tämä blogin postaus:

Vanha tuttu Samsung älypyuhelimeni kieltäytyi lataamasta akkuaan ja lomalla Espanjassa tulikin kiire uuden puhelimen hankintaan. 

Osumia: 12221
Arvostele tämä blogin postaus:
Movitele

Moni hankkii espanjalaisen prepaid puhelinkortin ja saa espanjalaisen puhelinnumeron. Kannattaa kuitenkin muistaa että jollei puhelinkortille lataa rahaa eikä sitä käytä voi numero sulkeutua. 

Osumia: 5224
Arvostele tämä blogin postaus:
0

Movitelen liikkeessä voit ladata puhelimeesi puheaikaa, hankkia nettiyhteyden, korjata puhelimen tai vaikka kierrättää vanhan kännykän.

Osumia: 5058
Arvostele tämä blogin postaus: