• Etusivu
  Etusivu Täältä löydät kaikki sivuston blogin postaukset.
 • Luokat
  Luokat Näyttää listan tämän blogin luokista.
 • Tagit
  Tagit Näyttää listan tämän blogin tageista.
 • Kirjoittajat
  Kirjoittajat Löydä tämän blogin kirjoittajia.
 • Ryhmäblogit
  Ryhmäblogit Ryhmäblogit löytyvät täältä.
 • Kirjaudu
  Kirjaudu Kirjautumislomake

Tutkimusten mukaan (mm. Google) normaalit verkkosivut eivät sovellu hyvin mobiililaitteille. Käyttäjiä häiritsee mm. pitkät latausajat sekä suuret tiedonsiirtomäärät. Suurin osa näistä käyttäjistä poistuvat verkkosivulta turhautuneina, eivätkä halua palata sivustoon. Mahdollisesti he etsivät kilpailijan mobiilikäyttöön optimoidut sivut.

b2ap3_thumbnail_tiesistk.jpg

 

Siinä missä täysikokoiset nykyiset verkkosivusi pyrkivät antamaan täydellisen ja kattavan kuvan liikkeestäsi, mobiilisivuston tarkoitus on tarjota mahdollisuus tarjota välitöntä tietoa mobiilin välityksellä, esim. yhteystiedot ja karttanäkymän ja yrityksen kuvausta. 

 


b2ap3_thumbnail_ennenjlkeen.jpg

 

Mobiilisivustomme avulla verkkosivustot toimivat kaikilla laitteillla, mobiileilla ja tietokoneella. Helppokäyttöisen käyttöliittymän myötä asiakkaat pääsevät suoraan käsiksi yrityksen oleellisimpaan informaatioon, missä ja milloin tahansa.

 

Mobiilisivustomme tarjoaa mobiilikäyttäjälle kaiken oleellisen tiedon liikkeestäsi – nopeasti. Mobiilisivusto on suunniteltu mobiilikäyttäjän ehdoilla. Säästät potentiaalisten asiakkaittesi aikaa ja rahaa, jolloin asiakkaista on helpompi saada tyytyväisiä maksavia asiakkaita.

 

Tiesitkö? Yrityksesi sijoittuu hakutuloksissa kärkipäähän mobiililaitteilla haettaessa,

koska hakukoneet suosivat nopeasti latautuvia sivustoja.

 

Tee Itse Sivusto tarjoaa kaiken, mitä tarvitset laadukkaan mobiilisivuston luontiin. Valittavanasi on yli 30 erilaista ominaisuutta, joiden avulla voit harjoittaa liiketoimintaa matkapuhelimellasi ja joiden avulla voit luoda toimivat mobiilisivustot yrityksellesi.

 

b2ap3_thumbnail_home-phones.png

 

Houkuttele mobiileja asiakkaitasi muun muassa yhden kilkkauksen soittotoiminnalla ja sosiaalisen median toiminnoilla. Voit kytkeä mobiilisivustoosi myös business sovelluksia, kuten ajanvaraus, kupongit ja verkkokauppa, sekä PALJON MUUTA 

Siirry nykyaikaan, näy mobiilisti

 

 

Osumia: 13308
Arvostele tämä blogin postaus:
0

Kokeile web-rakentajaamme ilmaiseksi osoitteessa: www.teeitsesivut.fi Teeitsesivut.fi on helppo, edullinen ja nopea tapa tehdä omat  kotisivut yritykselle tai yksityishenkilölle. Palvelu on toimiva ratkaisu kenelle tahansa, sillä valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja erilaisia käyttötarkoituksia ja budjetteja varten. Tarjolla on erisuuruisia paketteja ja runsaasti valmiita sivupohjia, joista löydät varmasti omiin tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden.

Osumia: 11106
Arvostele tämä blogin postaus:

Suosittuja postauksia