• Etusivu
  Etusivu Täältä löydät kaikki sivuston blogin postaukset.
 • Luokat
  Luokat Näyttää listan tämän blogin luokista.
 • Tagit
  Tagit Näyttää listan tämän blogin tageista.
 • Kirjoittajat
  Kirjoittajat Löydä tämän blogin kirjoittajia.
 • Ryhmäblogit
  Ryhmäblogit Ryhmäblogit löytyvät täältä.
 • Kirjaudu
  Kirjaudu Kirjautumislomake

Miten suunnitella ja toteuttaa hyvä nettisivu?

22 tammi
 • Fontin koko: Suurempi Pienempi
 • Osumia: 4024
 • 0 kommenttia
 • Seuraa tätä blogia
 • Tulosta

Nykyään nettisivujen halutaan olevan yhä nopeampia, parempia, helppokäyttöisempiä ja selkeämpiä. Jos nettisivu ei miellytä,asiakkaan on helppo vain muutamalla klikkauksella siirtyä toisille nettisivuille. Nettisivujen rakennussovellukset eli web-rakentajat on kehitetty auttamaan yrittäjiä nettisivujen luomisessa.

Näillä muutamilla vinkeillä teet nettisivuistasi asiakasystävällisempiä:

Nettisivujen ulkonäkö:

Sekavan ja liian täyden näköiset nettisivut karkottavat asiakkaat nopeasti. Nettisivun ulkonäön tulee olla selkeä ja jopa kaunis. Pelkkä ulkonäkö ei kuitenkaan riitä, sillä sivujen tulee olla myös toiminnalliset. Helppokäyttöisyys lisää myös surffailun nautinnollisuutta.

Sivujen rakentaminen:

Jos suunnittelet tekeväsi nettisivut omalle yrityksellesi, sinulla on kolme vaihtoehtoa. Voit joko koodata sivut (jos olet koodausmestari), palkata asiantuntian tai käyttää web-rakentajaa. Jos haluat lisätä sivuillesi vain tekstin ja kuvat, se onnistuu kätevimmin web-rakentajan avulla, sovellus hoitaa koodaamisen puolestasi.

Designin yksinkertaisuus:

Usein nettisivujen suunnittelussa kaikkein vaikeinta on ulkonäön suunnittelu. Suunnitteluvaiheessa on päätettävänä monta asiaa. Miltä laskeutumissivu näyttää? Millainen teema sivuilla vallitsee ja miten siirrytään sivuilta toiselle? Nettisivujen suunnitteluohjelmat auttavat tässäkin asiassa, sillä ne tarjoavat laajan valikoiman templateja eli design-pohjia.

Jatkuva päivittäminen:

Vaikka nettisivujen luonti on haastava prosessi sen jälkeen ei ole kuitenkaan aikaa levähtää. Nettisivujen päivittämisen tulee olla jatkuvasti aktiivista ja sisällön tulee uudistua viikoittain. Web-rakentajat helpottavat sisällön päivittämistä, kun tekstejä ja kuvia voi muuttaa helposti muuttamatta koko sivun designia.

Nettisivun hallintatyökalut:

Yrityksesi verkkosivut eivät ole hyvät, jos et pysty hallinnoimaan niitä niin kuin haluaisit. Monissa verkkokauppasovelluksissa on valmiina toimintoja esimerkiksi sosiaalisen median jakamiseen, asiakas-chattiin, asiakaspalautteen jättämiseen ja usein kysytyt kysymykset osioon. Tällaiset lisäpalvelut tekevät asiakkaan käyttökokemuksesta miellyttävän ja asiakkaasta tuntuu, että hän on yritykselle tärkeä.

 Lähde: http://www.pinoybisnes.com/web-2/designing-perfect-business-website/

Arvostele tämä blogin postaus:
0

Kommentit